Verzekeren particulieren

Iedereen met een eigen woning heeft zijn woonhuis verzekerd. Bij schade zijn de financiële gevolgen namelijk groot. Maar hoe zit dat eigenlijk bij overlijden? Of wanneer je werkloos of arbeidsongeschikt wordt, wat betekent dat voor jou en/of jouw nabestaanden? Wist je dat de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen de laatste jaren behoorlijk omlaag zijn gegaan? Heb je een overlijdensrisicoverzekering die al enige tijd loopt, dan kan het zinvol zijn om eens te kijken of dit nog wel de voordeligste oplossing voor je is.

Heb je wellicht nog een lijfrenteverzekering lopen of bouw je kapitaal op in een verzekering voor extra pensioeninkomen, maar heb je eigenlijk geen idee of dat nog wel de beste oplossing is? Is je inkomen de laatste jaren flink gestegen en verdien je meer dan het maximum dagloon (ongeveer € 53.700,- bruto per jaar) dan wordt een eventuele ww-uitkering of arbeidsongeschiktheidsuitkering beperkt tot 70% van dit maximum dagloon. Dat kan grote gevolgen hebben voor hogere inkomens.

Advies arena kan je inzicht geven in jouw situatie en de gevolgen van de verschillende risico’s voor je in beeld brengen. Wij adviseren en bemiddelen o.a. in de onderstaande verzekeringen. Voor de bemiddeling ontvangen wij geen provisie. We behartigen uitsluitend jouw belang.

  • Overlijdensrisico
  • Lijfrente / pensioen
  • Kapitaalverzekeringen
  • Woonlastenbeschermers
Meer weten over verzekeren?

Een dierbare missen geeft al verdriet genoeg, dan wil je geen financiële zorgen.

Marco ten Zende, eigenaar en financieel adviseur Advies Arena.
Marco ten Zende
Eigenaar | Financieel adviseur, Advies Arena

Meer weten over verzekeren?