Hypotheek

Hypotheek

Een huis kopen doe je niet elke dag. Een spannend en bijzonder moment in jouw leven. Daarbij is het afsluiten van een hypotheek één van de belangrijkste financiële beslissingen die je moet nemen. Dan wil je goed geïnformeerd worden en alle zaken prima regelen. Zodat je weet waar je aan toe bent en straks onbezorgd kunt genieten. Het is onze passie om je hierbij te helpen! Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

‘Gewoon een goed advies en de financiering van A tot Z perfect geregeld!’

Hoeveel je kunt lenen hangt af van een aantal factoren. Uiteraard de hoogte van je inkomen, maar ook de marktwaarde van de woning, overige leningen, de inbreng van eigen middelen en de rente bepalen wat je kunt lenen. Wil je een indicatie van hoeveel jij kunt lenen? Bereken het zelf met onze leenmodule!

De hypotheekrente is momenteel erg laag. Dat betekent vaak lagere maandlasten en dat is wel zo prettig. Ben je benieuwd naar de actuele rentepercentages voor jouw situatie? Bereken het in onze rentevergelijkingsmodule.

Je hebt een hypotheek maar vindt jouw maandlasten aan de hoge kant. Via onze ‘oversluittool‘ kun je snel uitrekenen of het zinvol is om jouw hypotheek over te sluiten. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de kosten die je maakt om jouw hypotheek over te sluiten.

Steeds meer mensen werken als ondernemer of zzp’er. Het inkomen dat je verdient is veelal niet vast en verschilt per jaar. Dat betekent dat het verkrijgen van een hypotheek meer maatwerk vraagt. Advies Arena heeft hier veel ervaring mee en helpt ondernemers graag bij het verkrijgen van de beste hypotheek.

Droomhuis gezien?

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droom.

“Verhuizen is al spannend genoeg, dan wil je een hypotheek die staat als een huis en rust geeft”

Marco ten Zende, eigenaar en financieel adviseur Advies Arena.
Marco ten Zende
Eigenaar | Financieel adviseur, Advies Arena

Behoefte aan gewoon een goed hypotheekgesprek?