Hypotheek voor ondernemers

Hypotheek voor ondernemers

Advies Arena is gespecialiseerd in zaken die er voor jou als ondernemer, zzp’er of vrije beroepsbeoefenaar toe doen. Ook bij het kopen van een woning of het oversluiten van jouw huidige hypotheek denken we graag met je mee. Een hypotheek voor ondernemers is nooit standaard, maar gelukkig hebben wij toegang tot veel banken en hypotheekverstrekkers, zodat we de beste voorwaarden en rentes voor jou kunnen selecteren. Jouw inkomen wordt bepaald aan de hand van de laatste 3 jaarcijfers en/of een prognose van een accountant. Bij steeds meer geldverstrekkers is het echter ook mogelijk om een hypotheek te krijgen als je nog niet zo lang ondernemer bent. Wij helpen je hier graag bij.

Als ondernemer wil je bezig zijn met je onderneming en je klanten en daarom helpen wij jou graag met het aanvragen van een hypotheek.

NHG voor beginnende ZZP’ers mogelijk! Het is nu voor ZZP’ers die minimaal 12 maanden actief zijn ook mogelijk om een hypotheek met NHG aan te vragen. Geldverstrekkers die hieraan meewerken zijn o.a. Aegon, BLG wonen, Delta Lloyd, NIBC direct en Rabobank.

Hoe werkt het?
1. Je moet het toetsinkomen laten vaststellen door een deskundige partij. De kosten hiervan bedragen € 250,- exclusief BTW.
2. Met het afgegeven toetsinkomen kan dan berekend worden hoeveel je als ZZP’er kunt lenen. 

Op de site van NHG vind je uitgebreide informatie.

Meer weten over een hypotheek voor ondernemers? Wij adviseren volledig onafhankelijk en helpen je graag! 

Hypotheek voor ondernemers

Droomhuis gezien?

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droom.

“Verhuizen is al spannend genoeg, dan wil je een hypotheek die staat als een huis en rust geeft”

Marco ten Zende, eigenaar en financieel adviseur Advies Arena.
Marco ten Zende
Eigenaar | Financieel adviseur, Advies Arena

Advies Arena is er ook voor ondernemers